HEM2

Lider du av värk, yrsel eller tinnitus?

Har du nackvärk, ryggproblem, käkproblem, huvudvärk, migrän, yrsel eller tinnitus och söker en lösning för att lindra dina besvär?

Här kan du läsa om hur en rad kroppsliga besvär kan vara kopplade till störningar i översta nackleden där skallen bärs upp av översta nackkotan, atlaskotan.

Du kan även läsa om ATLANTOtec-metoden som har som syfte att behandla eventuella störningar i översta nackleden med hjälp av djupverkande vibrationsmassage.

Om Atlantotec-metoden i mediaUnder avsnittet berättelser kan du läsa om personer som genomgått behandling och upplevt en eller flera positiva effekter.

Där kan du även ta del av TidningsartiklarRadioreportage samt TV-program som handlar om Atlaskotan, ATLANTOtec-metoden eller personer som testat metoden.

 

Denna hemsida drivs av den idéella föreningen Atlaskotans Vänner som startades av oss, några privatpersoner, som själva haft besvär och genomgått en behandling med ATLANTOtec-metoden, vilket vi och upplevde hjälpte oss till en bättre kroppslig balans och hälsa. Läs mer