Jane hade kronisk huvudvärk i 50 år

Fri från kronisk huvudvärk efter nackbehandling

Jane
Jane Bursell blev av med långvarig kronisk huvudvärk efter en Atlasbehandling.

Jane Bursell led av kronisk huvudvärk  samt migrän i 50 år innan hon testade en behandling av nacken hos en Atlasterapeut. Tre månader efter behandlingen hade hon nästan aldrig spänningshuvudvärk längre.

Jane började få huvudvärk när hon var runt 13 år. Idag är hon 63 år. Hon var nästan aldrig symptomfri. Spänningshuvudvärken hade hon nästan dagligen och migrän fick hon nästan varje vecka. När det hände att hon inte hade huvudvärk så undrade hon varför det inte gjorde ont.

”Jag har testat många olika metoder för att behandla min huvudvärk. Massage, akupunktur, tabletter, elektriska impulser, KBT terapi, psykolog, personliga samtal, något slags naturpulver, andningsteknik, promenader, smärtklinik, fått sprutor och avslappningsband mm. Jag har även gått hos sjukgymnast i 14 år, var och varannan vecka. Jag har verkligen försökt med allt!”

”Läkarna sade att min kroniska huvudvärk var spänningshuvudvärk. Men de kunde inget göra.”

”Jag påverkades dag som natt och alltid mer om jag skulle göra något roligt. Man blir begränsad men tyvärr vande jag mig efter alla dessa år.”

Jane testade Atlasbehandling

I november 2015 gjorde Jane en Atlasbehandling baserad på ATLANTOte-metoden som har som syfte att eliminera funktionsstörningar i översta nackleden där skallen leder mot översta nackkotan, atlaskotan.

Behandlingen började med en undersökning för att bedöma om hon hade en störning överst i nacken. Vid undersökningen kontrollerades även rörelseförmågan i nacken samt eventuella snedbelastningar i resten av kroppen.

Nästan aldrig spänningshuvudvärk längre

”Efter behandlingen har jag nästan aldrig spänningshuvudvärk längre. Min migrän finns kvar något men kommer mycket mera sällan. Nu orkar jag äntligen läsa, kolla på film samt umgås med familj och vänner. Jag känner mig lycklig.”

”Behandlingen hos Atlaskotan är den bästa hjälp jag fått hittills. Har testat allt man kan tänka sig. Till sist kom jag i hamn. Tack alla på Atlaskotan i Kungens Kurva!”

– Jane Bursell