Haralds huvudvärk minskade

Efter 20 års huvudvärk – nu äntligen ökad livskvalitet

Harald
Harald blev fri från svår huvudvärk efter en behandling hos Atlaskotan i Kungens Kurva.

Harald Mobäck berättar: “Jag har haft besvären i kanske 20 år och trott att det varit vanlig huvudvärk men för fem år sedan vaknade jag med sådan värk att kroppen sa ifrån och läckte vätska samtidigt som blodtrycket steg till taket. Jag var då övertygad om att jag skulle dö.
Det bar iväg till akuten och jag fick i samband med detta diagnosen Hortons. De senaste fem åren har jag haft sammanlagt kanske tio dagar per år utan huvudvärk.

Läkarna sa åt mig att ta en Alvedon, en Losartan och blanda med en betablockerare. Det har blivit sex Alvedon om dan för att kunna klara jobbet och för att fungera överhuvudtaget.

Hela livet påverkas. Man blir sliten av att ha ont varje dag och på helgerna när man skulle slappna av var man livrädd att det skulle dra igång och jag skulle bli tvungen att åka till akuten för att få morfinbehandling, vilket hände ungefär en gång i månaden.

Efter behandling hos Atlasterapeuten är huvudvärken helt borta!

Jag är så tacksam att jag kände att jag måste prova något annat än mediciner. Var dock mycket skeptisk innan jag tog mig för att boka en tid hos Atlaskotan. Där blev jag emellertid bemött på ett mycket professionellt sätt och fick bra information. Själva behandlingen upplevde jag bara som positiv.

Den huvudvärk jag tidigare lidit så svårt av är nu helt borta. Min livskvalitet har blivit mycket bättre och jag behöver inte längre vara rädd för “om” det ska komma ett nytt anfall. Hela mitt liv har faktiskt blivit avsevärt mycket bättre.

Har du några besvär som inte löser sig. Tveka inte en sekund. Jag rekommenderar detta helhjärtat till alla jag tror kan bli hjälpta av det.” Avslutar Harald Mobäck.