Roger blev bra efter 40 års värk, migrän och yrsel

Roger Strömberg
”Det är nått helt otroligt vad som hänt mig” säger Roger Strömberg.

Jag har haft problem som heter duga i många herrans år. I början på 70-talet råkade jag ut för en bilolycka och fick sy en 140 stygn i skallen, slog av käkbenet och bröt armen på flera ställen. Jag var mycket illa däran, men dom kontrollerade inte min nacke ordentligt på den tiden.

Så jag gick med mitt problem i 40 år och hade ont i magen, ont i ryggen, ont i leder, migrän, nackvärk och yrsel. Det var mycket jag hade problem med.

Men sen en vacker dag 2010 så ringer min kompis Börje till mig och säger: ”Du Roger stick till Kungens Kurva, du var ju med om en svår bilolycka 1970, du måste kolla din atlaskota för sjutton!” Atlaskota? Jaha, vad är det för nummer dit då?
Så fick jag numret och ringde. Efter många om och men så fick jag komma dit i alla fall. Det var ju många som ville komma dit, det var kö och jag hamnade på en återbudslista så jag fick komma lite tidigare för det var någon som hade blivit sjuk och jag fick komma istället för honom.

Så mötte jag en underbar terapeut som hjälpte mig att få rätsida på min atlaskota. Vid den inledande undersökningen såg man tydligt att hela kroppen belastades både vint och snett. Och jag hade ju säkert dragits med detta i 40 år.

Störningarna i nacken rättades till på mig med Atlantotec-metoden, vilket också gjorde att kroppen började räta ut sig.

Men sen hände det saker ska ni veta. Det var massor med besvär som började avklinga och idag är allt jag har kvar en lätt kittling i ryggraden. Till och med min skolios börjar gå tillbaka. Ryggraden håller på och rätar ut sig. Det är nått helt otroligt vad som hänt mig. Jag är så glad att ha gjort behandlingen. Det är över sex år sedan jag gjorde den här Atlantotec-behandlingen hos Atlaskotan och rättade till min atlaskota och idag, jag mår SÅ BRA idag. Alltså det är helt fantastiskt som jag mår idag. Jag sover som en stock och jag har inga minnesluckor längre och magen den är så bra som den aldrig har varit och knäna och höfter är besvärsfria. Jag kan inte hitta riktiga ord för hur bra jag känner mig. Men det är en fantastisk grej, helt otroligt så jag är överlycklig att ha hittat den här metoden.

Jag tycker att alla skulle prova som har varit med om någon olycka eller bara har märkliga besvär: kontrollera nackleden hos Atlaskotan. Gör det, det är grejer, jag lovar!

– Roger Strömberg