Max hade migrän flera dagar i veckan

Atlasbehandlingen har underlättat mitt liv!

Max
Max led av svår migrän innan sin Atlasbehandling.

Innan min första behandling hos Atlaskotan år 2013 led jag av kraftig migrän ungefär 4-5 dagar i veckan och det gick inte en dag då jag var huvudvärksfri.

Migränanfallen började när jag var 12-13 år och eskalerade desto äldre jag blev. Från att jag var 16 år har jag gjort långa utredningar där jag lämnat både blodprover och benmärgsprov. Läkarna kunde inte fastställa orsaken till min migrän men antog att det var Hortons huvudvärk. Idag är jag 27 år och läkarna har fortfarande inte kunnat lista ut vad migränen beror på.

Migränanfallen har minskat

Idag har jag migränanfall i sämsta fall en gång i månaden och bästa fall en gång var tredje månad. Nu har jag dessutom fått uppleva hur det känns att kunna gå dagar och veckor utan att ens ha huvudvärk, något som jag aldrig upplevt tidigare.

Det är väldigt avslappnande att kunna våga göra saker såsom att gå ut och äta, åka iväg och göra dagsutflykter eller att kunna vara spontan, utan att oroa sig för migränanfall. Jag kan jobba idag utan att behöva ta med mig fem olika sorters tabletter som blivit utskrivna av olika läkare för att lindra mina besvär.

Jag kan dessutom säga att alla runt omkring mig märker en väldigt stor skillnad i mitt humör och hur glad jag blivit efter behandlingen. Det är inte bara du själv som kommer märka skillnad utan även de som är runt omkring dig och lever ihop med dig. Atlaskotans behandling har verkligen underlättat mitt liv och gjort att jag inte behöver äta starka piller över huvud taget.

Jag kan varmt rekommendera denna behandling till er som har liknande problem som jag har, eller till er som har andra besvär och vill förbättra er livskvalité!

– Max Fors